Bereidingstijd: 10 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- Mayonaise
- Tomatenketchup
- Azijn, zout, mosterd en bieslook
- Uien, majoraan
- En een klein beetje whisky
Bereidingswijze van dit recept:
- Hak de ui in zeer kleine blokjes
- Roer de rest van alle bovengenoemde ingrediënten door elkaar
- En de cocktailsaus is klaar om te gebruiken
- Hoeveelheden is puur een kwestie van smaak en wat wil u er mee doen
Serveertip:
- U kunt de cocktailsaus van Koos gebruiken voor o a bij:
- Gebakken aardappelen
- Saus om rauwkost mee op smaak te maken
- Saus voor over visgerechten b.v garnalen of gebakken kibbeling
- Patat, aardappelkroketten
- Of bij de barbecue
Categorie: Sauzen
Ingrediënten: azijn, bieslook, majoraan, mayonaise, mosterd, tomatenketchup, uien, whisky
Was het lekker? Deel dit recept: