Cocktailsaus van Koos

Bereidingstijd: 10 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • Mayonaise
  • Tomatenketchup
  • Azijn, zout, mosterd en bieslook
  • Uien, majoraan
  • En een klein beetje whisky

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Hak de ui in zeer kleine blokjes
  2. Roer de rest van alle bovengenoemde ingrediënten door elkaar
  3. En de cocktailsaus is klaar om te gebruiken
  4. Hoeveelheden is puur een kwestie van smaak en wat wil u er mee doen

Serveertip:

  • U kunt de cocktailsaus van Koos gebruiken voor o a bij:
  • Gebakken aardappelen
  • Saus om rauwkost mee op smaak te maken
  • Saus voor over visgerechten b.v garnalen of gebakken kibbeling
  • Patat, aardappelkroketten
  • Of bij de  barbecue

Categorie: Sauzen
Ingrediënten: , , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *