Fries rundvlees

Bereidingstijd: 2  1/2 uur

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 runder riblappen a 125 gram
  • Zout, nootmuskaat en peper
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 borrelglaasje berenburg
  • 2 plakken ontbijtkoek
  • 80 gram boter

Bereidingswijze van dit recept:

  1. De runder riblappen met zout, nootmuskaat en peper inwrijven
  2. Bak de lapjes in de boter aan beide kanten bruin
  3. Blus de lapjes af met water
  4. Voeg de mosterd en de ontbijtkoek toe, en laat alles 2 uur sudderen
  5. Als laatste het glaasje berenburg toevoegen

Serveertip:

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Andere soortgelijke recepten:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *