Pikante kerrieaardappelen

Bereidingstijd: 35 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 800 gram aardappelen
  • 1 ui,
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel kerrie
  • Zout
  • 2 dl crème fraîche
  • Olie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de aardappels in grove stukken
  2. Snij de ui en het teentje knoflook in kleine stukjes
  3. Bak de gesneden ui en de knoflook in de olie
  4. Kerrie toevoegen, vervolgens de gesneden aardappels meebakken
  5. Een beetje water of bouillon erbij doen, en 20 minuten zachtjes laten koken
  6. Zout en crème fraîche erdoor heen roeren

Serveertip:

  • Serveer pikante kerrie aardappelen met kip en sperziebonen

Categorie: Aardappelbereidingen
Ingrediënten: , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Eén reactie op Pikante kerrieaardappelen

  1. Ina op 7 april 2011 om 15:23

    Gisteren heb ik deze pikante kerrieaardappelen geprobeerd.
    Nou Koos, het was echt heerlijk!

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *