Bereidingstijd: 60 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 400 gram varkenspoulet
- 400 gram linzen
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 1 1/2 liter bouillon
- 400 gram soepgroente
- Zout, peper en lavas
- Boter
Bereidingswijze van dit recept:
- Kook de linzen in de bouillon onder voortdurend roeren gedurende 30 minuten
- Doe de boter in een pan en bak het vlees met de geperste knoflook
- Voeg de groente toe en wok deze een moment mee
- Doe de tomatenpuree erbij, en doe dit alles bij de gaar gekookte linzen
- Laat alles nog 20 minuten meekoken, en maak de soep op smaak met zout, peper en lavas
- U kunt het zout vervangen door een bouillonblokje te gebruiken
Serveertip:
- Serveer de linzensoep met stokbrood
- U kunt de soep als maaltijdsoep gebruiken
Categorie: Eenpansgerechten
Ingrediënten: knoflook, lavas, linzen, runderbouillon, soepgroente, tomatenpuree, varkenspoulet
Was het lekker? Deel dit recept: