Thaise visschotel

Bereidingstijd: 35 minuten

Benodigdheden voor dit gerecht:

  • 4 stuks pangasiusfilet (Aldi uit de diepvries)
  • 4 tomaten
  • 2 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 pakje kokosmelk (2 dl)
  • Peper, zout, basilicum
  • Olijfolie

Bereidingswijze van dit recept:

  1. Snij de uien in blokjes, snij de tomaten in partjes
  2. Hak de teentjes knoflook fijn
  3. De pangafilets met zout en peper prepareren
  4. Bak de pangafilets om en om in een beetje olijfolie bruin
  5. Leg deze vervolgens in een ovenschaal
  6. Bak in dezelfde pan de uien, knoflook en de tomaten
  7. Blus het af met kokosmelk en een beetje water
  8. Basilicum erdoor roeren, vervolgens de massa over de vis gieten
  9. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 170 oC
  10. En laat deze 15 minuten doorgaren

Serveertip:

Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: , , , , , ,
Was het lekker? Deel dit recept:

Wat vindt u van dit recept?

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *