Bereidingstijd: 35 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks pangasiusfilet (Aldi uit de diepvries)
- 4 tomaten
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 pakje kokosmelk (2 dl)
- Peper, zout, basilicum
- Olijfolie
Bereidingswijze van dit recept:
- Snij de uien in blokjes, snij de tomaten in partjes
- Hak de teentjes knoflook fijn
- De pangafilets met zout en peper prepareren
- Bak de pangafilets om en om in een beetje olijfolie bruin
- Leg deze vervolgens in een ovenschaal
- Bak in dezelfde pan de uien, knoflook en de tomaten
- Blus het af met kokosmelk en een beetje water
- Basilicum erdoor roeren, vervolgens de massa over de vis gieten
- Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 170 oC
- En laat deze 15 minuten doorgaren
Serveertip:
- Serveer Thaise visschotel met rijst en Thaise groentemix
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: basilicum, knoflook, kokosmelk, olijfolie, Pangasiusfilet, tomaten, uien
Was het lekker? Deel dit recept: