Bereidingstijd: 90 minuten
Benodigdheden voor dit gerecht:
- 4 stuks spareribs van 200 gram
- Zout, peper, paprika en kerrie
- 2 teentjes geperste knoflook
- Boter en 4 eetlepels olie
Bereidingswijze van dit recept:
- Vermeng de olie met: zout, peper,paprika, kerrie en de geperste knoflook
- Smeer hiermee de spareribs ruim in, en laat deze 5 uur marineren
- Doe de boter in een pan, en braad hierin de spareribs om en om, goud bruin
- Voeg een beetje water toe, en leg de deksel op de pan
- Laat de spareribs in 60 a 70 minuten garen (let op dat het niet droog kookt)
Serveertip:
- Spareribs serveert u bijvoorbeeld bij stamppot boerenkool
- Of met gebakken aardappels met salade en en heerlijke cocktailsaus
Categorie: Vlees- en visbereidingen
Ingrediënten: kerrie, knoflook, olie, paprika, spareribs
Was het lekker? Deel dit recept: